Uitnodiging Landelijke Pootaardappeldag 2020

Pootaardappelen


UITNODIGING
LANDELIJKE POOTAARDAPPELDAG 2020

POOTAARDAPPELEN: TELEN BINNEN RANDVOORWAARDEN

Donderdag 30 januari 2020 organiseert Delphy, in samenwerking met de Pootaardappelacademies de vijfde landelijke Pootaardappeldag. Eerdere ervaringen met deze dagen en de grote kennisbehoefte in de pootgoedteelt motiveren Delphy om wederom deze landelijke Pootaardappeldag te organiseren.

Ook dit jaar hebben we weer een interessant programma onder de titel “Pootaardappelen: telen binnen randvoorwaarden”

De pootgoedteelt heeft te maken met steeds meer randvoorwaarden die de teelt niet gemakkelijker maken. Diverse gewasbeschermingsmiddelen voor bijvoorbeeld de luisbestrijding en loofdoodmiddelen zijn of worden verboden. Er wordt gesproken over natuurinclusieve landbouw, over circulaire landbouw en we hebben te maken met klimaatverandering. En daarnaast moeten we gewoon kwaliteitspootgoed leveren. Allemaal uitdagingen.

In het programma op 30 januari gaan we in op die uitdagingen en welke kansen en mogelijkheden er zijn. U bent van harte welkom!

Aanmelden en informatie In verband met de catering graag aanmelden vóór 24 januari 2020.


AANMELDEN

Deelname is gratis voor pootgoedtelers, met dank aan onze standhouders en sponsoren en onze hoofdsponsor Corteva. Voor andere bezoekers zijn de eerste drie personen gratis. Komt u met meer personen, dan rekenen we € 35 excl btw per persoon.

Informatie of sponsor worden?

Mocht u meer informatie over deze dag willen of heeft u interesse om met een stand of logo mee te doen, dan kunt u contact opnemen met Jacob Dogterom
M 06 53 38 95 07 
E j.dogterom@delphy.nl