Waddenkustforum Sense of Place

Waddenkustforum Sense of Place Waddenkustforum Sense of Place

Titian Oterdoom over boeren en klimaatverandering

Het klimaat verandert en langzaam maar zeker stijgt de zeespiegel. Welke effecten heeft dit op het gebied achter de Waddendijk? Op woensdag 28 november verdiepen we ons in de gevolgen van klimaatverandering op boerenbedrijven en de landelijke omgeving. 

De drie gastsprekers Titian Oterdoom (Programma naar een Rijke Waddenzee), Klaas Laansma (It Fryske Gea) en Tineke de Vries (LTO Noord en Potato Valley) praten je bij over actuele thema’s rondom de verzilting in het kustgebied. Het delen van kennis staat centraal. We nodigen je daarom van harte uit om met de gastsprekers in gesprek te gaan en ook jouw visie te laten horen.

Wil je deze meet-up niet missen? 
Meld je aan via aanmelden@sense-of-place.eu

De Waddenkust is een uniek UNESCO werelderfgoed en daar zijn we bij Sense of Place en als inwoners van Blije trots op. Er valt ongelofelijk veel te leren over dit fascinerende gebied. Daarom nodigen we je van harte uit op het Waddenkustforum. Dompel je onder in kennis en deel jouw ervaring tijdens de inspirerende meet-ups.

Dit evenement is onderdeel van ‘Leven onder aan de dijk’. Een programma van Sense of Place, in samenwerking met Vereniging Dorpsbelang Blije e.o. en de inwoners van Blije. 

Kijk voor meer informatie op onze websites:
www.sense-of-place.eu en www.blija.nu